Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Acum, moara vine la sac!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Moara de porumb grisat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Moara de Porumb Grisat este o instalatie intreaga de produs malai de cea mai buna calitate compactata intr-un singur utilaj.

Boabele de porumb sunt urcate de catre elevator in masina de curatat. In cilindrul masinii sunt supuse la trei tipuri de frecari.

In urma procedeelor de frecare, se separa pielita, varful, si embrionul bobului de partea de endosperm. Presiunea de lucru este controlabila si defineste calitatea crupelor. Procesul are si un efect de pre-maruntire, util pentru partea de macinare propriu-zisa.

Crupele sunt curatate de tarate, varf, embrion si sunt transportate intr-un ansamblu de patru tavalugi al caror reglaj determina finetea sau gradul de maruntire-macinare.

Produsul finit este sortat de catre o sita rotativa pentru a obtine 5÷10 % faina „alba”; 55÷65% malai grisat, doua sorturi, I si II; 20÷25% tarate.

Masina este dotata cu un sistem intensiv de aspiratie in 8 puncte astfel incat produsul trece de la o faza la alta din ce in ce mai curat, fara praf, bucati mici, tarate sau microparticule.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura